امروزه بازی لیوان چینی (sport stacking) که با نام‌های چیدن لیوان (cup stacking) یا چیدن سرعتی (speed stacking) شناخته می‌شود تبدیل به یکی از بازی‌های محبوب شده است. این بازی معمولاً به کمک 12 لیوان انجام می‌شود و بازیکنی که در زمان کمتری دور خود را به پایان برساند، برنده خواهد بود. البته باید گفت که لیوان چینی به‌عنوان یک ورزش شناخته‌ شده است و فدراسیون لیوان چینی جهانی بدین منظور شکل گرفته است. انجام این ورزش فواید بسیار زیادی بر روی بدن به‌خصوص کارکرد مغز دارد، همچنین آموزش لیوان چینی در مدارس کمک زیادی به افزایش تمرکز و علاقه دانش آموزان می‌کند. با برگزاری کلاس‌های لیوان چینی در ایران، رشته ورزشی لیوان چینی رفته‌رفته به محبوبیت بیشتری خواهد رسید. بازی لیوان چینی در ایران هنوز امکان پیشرفت و ترقی بیشتری دارد و ازآنجایی‌که یک بازی و ورزش کم‌هزینه است می‌تواند در بین عموم مردم محبوبیت پیدا کند.

لیوان چینی بازی برای کودکان

رشته ورزشی لیوان چینی در جنوب ایالت کالیفرنیا در دهه 1980 شکل گرفت و در سال 1990 در برنامه تلویزیونی جانی کارسون به شهرت رسید. رشته ورزشی لیوان چینی برای اولین بار توسط باب فاکس معلم کلاس اول ابتدایی مدرسه‌ کلرادو، به‌صورت یک بازی برای کودکان طراحی شد. این بازی معمولاً با 12، 10 یا 6 لیوان انجام می‌شود، ولی رایج‌ترین شکل آن بازی با 12 لیوان است. خطا‌های این بازی شامل خطای شروع، خطای روند و خطای پایان است. در تورنمنت جهانی 2015 اولین رکورد مسابقات لیوان چینی توسط ویلیام اورل با زمان 5 ثانیه به ثبت رسید.
جالبه رکود ۳،۳،۳ در یک ثانیه له ثبت رسیده است.
فدراسیون لیوان چینی جهانی یا ISSF واقع در کشور آلمان است که مسئولیت برنامه‌ریزی و برگزاری تورنمنت‌های جهانی را بر عهده دارد. تمامی اطلاعات مربوط به تورنمنت‌های قبلی و تورنمنت‌های پیش رو در این سایت موجود است. این فدراسیون در سال 2006 در آلمان تأسیس شد و از آن زمان تاکنون با برگزاری تورنمنت‌های گوناگون تلاش کرده است تا رشته ورزشی لیوان چینی را به شهرت بیشتری برساند و آموزش لیوان چینی را در بسیاری از نقاط دنیا رواج دهد. بازی لیوان چینی در ایران از سال 1390 زیر نظر فدراسیون ورزش‌های همگانی شکل گرفته است. بازی لیوان چینی در ایران در سه گروه سنی نونهالان (زیر 9 سال)، نوجوانان (9 تا 12 سال) و آزاد (بالای 12 سال) برگزار می‌شود.